Thursday , 23 February 2023

RRUGES NE LAGJEN “NENE TEREZA”, I VENDOSET EMRI I ALEKSANDER NDOKES

Rruga në lagjen “Nëne Tereza” të qytetit të Lezhës, nga sot do të mbajë emrin e këshilltarit të ndjere Aleksander Ndoka.Përjetsimi i emrit të tijë erdhi në shenjë respekti dhe vlersimi për kontributin e dhënë nga Ndoka nw zhvillimin e kasaj lagjeje.Me këtë rast u organizua një ceremoni, ku krahas familjareve dhe banoreve të zonës ishin të pranishem autorite lokale si dhe deputeti i zones Pjerin Ndreu.

Autoritet e pranishme në këtë ceromoni vlersuan kontributin e Aleksander Ndokës, gjatë veprimtarisë së tijë si këshilltar Bashkiak.

KOntributi i Aleksander Ndokes është i fresket në memorien e banoreve të kësaj lagjeje dhe bashkëpunëtoreve të tijë, ndaj dhe perjetësimi i emrit të tijë është pritur mjaft mirë nga ata.

Në emer të familjes Ndoka vajza e të ndjerit Aleksadender Ndoka, ka falenderuar këshillin bashkiak për vlersimin që i banë babait të sajë.

Aleksander Ndoka u nda nga jeta në muajin dhjetor të vitit që lam pas, por duke lënë pas një emer të mirë në mbarë opinionin publik në Lezhë dhe me gjerë.

 

 

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …