Thursday , 23 February 2023

Semundja e Diabetit, nis sensibilizimi!

Jan zhvilluar aktivitete n kuader t javs s smundjes s diabetit n ambjentet e jashtme t polikliniks s qytetit. Endokrinologu Ermir Nelaj pohon se numri i prsonave t prekur nga diabeti rritet do dit.

 

 

Java kunder semundjes se diabetit do te mundesoje analiza falas per nje numer te larte qytetaresh ne Shkoder, ndersa mendohet se do te sherbeje edhe per te rritur shkallen e ndergjegjsimit te opinionit publik. Ky sht nj aktivitet i mbshtetur nga Shoqata kundr Diabetit dhe nga drejtoria e Shndetit Publik.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …