Wednesday , 29 June 2022

SEZONI I RI TURISTIK NË SHKODËR

Me kryerjen e vaksinimit shpresojmë të arrijmë një situatë më pozitive në sezonin e ri turistik.

Shprehet kështu drejtori i turizmit në Bashkinë Shkodër, Gentian Mema, i cili flet për përgatitjet e sezonit turistik.

Ndërkohë, djegien e një biznesi në Qafë-Thore, Mema e konsideron një ngjarje që shkakton frikë te investitorët e huaj.

Mema shpreson në ritme më të larta të vaksinimit në vendin tonë, në mënyrë që sezoni turistik të jetë sa më i lehtësuar.

Lexoni dhe kete

KONFERENCA E SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

Është mbajtur në Universitetin “Luigj Gurakuqi” të Shkodrës konferenca e Shkencave Mjeksore Teknike, me temë …