Friday , 17 September 2021

SEZONI TURISTIK, MASAT E UJËSJELLËS-KANALIZIME SHKODËR

Ujësjellës-Kanalizime Shkodër sh.a. ka marrë të gjitha masat për një sezon të mbarë në zonat turistike në Bashkinë e Shkodrës.

Drejtori Mark Molla thotë se të gjitha kapacitetet janë vënë në gatishmëri të plotë dhe furnizimi me ujë të pijshëm në zonat turistike garantohet me cilësi dhe pa ndërprerje.

Ai foli edhe për ujin e pijshëm në zonat malore…

Molla u ndal për të komentuar edhe shqetësimin e përdorimit të ujit nga lavazhet.

Ndër të tjera, Molla i ka bërë thirrje qytetarëve që ta mirëpërdorin ujin e pijshëm, sidomos gjatë stinës së verës.

Lexoni dhe kete

LËKUNDJE TËRMETI NË VERI TË VENDIT

Lëkundje të forta tërmeti janë ndjerë mesditën e kësaj të mërkurë në qytetin e Shkodrës. …