Thursday , 23 February 2023

Shiu ne Ulqin permbyt disa zona.

Shirat e 24 oreve te fundit , ka mbuluar me uj rrugt dhe tashm ka prmbytur shtpit n disa zona t qytetit,cka ka sjelle shume probleme tek banoret e Ulqinit. Gjendja me e renduar ka qene ne zonn Gjerana-Kodrave, ku uji ka arritur ne disa cm duke shkaktuar probleme jo vetem pergjate rruges por edhe prane banesave.

Shirat me intesitet te larte ka bere qe te gjitha t gjitha zonat e ulta t qytetit do t ndodhen nn uj. Me te pare situate shtabi I emergjencave ka shperndare shrbimet e emergjencs n terren, por nderhyrja e tyre ka qene mjaft e veshtire per shkak te nivelit te ujraave te cilet e kane bere te pamundur permiresimin e situates.

Si pasoje e reshjeve eshte bllokuar rruga Ulqin- Sukobin per disa ore, ndersa disa automjete jane bllokuar nga uji. Sherbimi i shpetimit me makinerit e tyre ka nxjerr disa automjete nga uji ne fshatin Pistull ku edhe ishte rruga e bllokuar. Por pervec akseve te rruges te cilat ishin bllokuar nga uji, komuna e Ulqinitka qene edhe pa energji elektrike per disa ore per shkak te defekteve. Nderprerja e reshjeve shpresohet te ndikoje pozitivisht ne permiresimin e situates.

Lexoni dhe kete

NË MAL TË ZI “KRISJE” BRENDA SHUMICES

Është konstituar parlamenti i ri i Malit të Zi ku për herë të parë Millo …