Saturday , 27 November 2021

SHKODËR, 20 VIKTIMA NË 2 VITET E FUNDIT TË TRAFIKIMIT TË QËNIEVE NJERËZORE

Trafikimi i qënieve njerëzore vijon të jetë një fenomen shumë i përhapur në shoqërinë shqiptare.

Psikologu Fatjon Taipi thotë se në Shkodër për vitin 2020 ka pasur 13 viktima të trafikimit, ndërsa për këtë vit, deri tani janë regjistruar 7 viktima.

Deklaratat erdhën gjatë një takimi të organizuar në Shkodër, në kuadër të Ditës Evropiane kundër Trafikimit të Qënieve Njerëzore, që shënohet me 18 Tetor.

Lexoni dhe kete

FINALJA E AKTIVITETIT “FJALA ARTISTIKE 2021”

Në Qendrën Kulturore të Fëmijëve “Kujtim Alija” në Shkodër është organizuar këtë të marte finalja …