Thursday , 23 February 2023

Shkoder, 20 vite te Fakultetit te Anglishtes!

Eshte organizuar konferenca nderkombetare ne kuader te 20 vjetorit te hapjes se departamentit te gjuhes angleze ne universitetin Luigj Gurakuqi te Shkodres. Rektori i ketij universiteti thekson se qe hapja e departamentit te Anglishtes nuk ishte nje rastesi.

Ndersa dekania e Fakultetit te Gjuheve te Huaja, Rajmonda Kira, i ka e cilesuar te sukseseshme 20 vitet e para te departamentit te anglishtes, e cila theksoi se: “Departamenti I Anglishtes dhe I studimeve amerikane po feston sot 20 vjetorin e hapjes se tij dhe ndihem shume e nderuar qe jam pjese e festimeve te ketij pervjetori. Per 20 vite me radhe departamenti I anglishtes dhe I studimeve amerikane ne fakultetin e gjuheve te huaja ne Shkoder ka bere nje pune te mire ne edukimin e brezave dhe ka treguar gjithmone qe cilesia ne mesimedhenie eshte primare.”

Gjate ketyre 20 viteve fakulteti i Gjuheve te huaja ka bashkepunuar dhe me disa universitete te shteteve te ndryshme, ku jane shkembyer pervojat e pasura ne kete fushe.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …