Monday , 17 January 2022

SHKODËR, FAMULLIA MERR EMRIN “ZOJA E SHKODRËS”

Besimtarët katolikë në Shkodër kanë kremtuar Festën e Zojës së Shkodrës, pajtores së qytetit.

Festa këtë vit ka marrë një rëndësi të vecantë, pasi Famullia do të mbajë emrin Famullia “Zoja e Shkodrës”.

Dom Palaj tha se kjo është një festë tradicionale për qytetin e Shkodrës…

Kryedioqeza e qytetit, në pjesën e dytë të tetorit, e feston ketë ditë të shënuar për besimtarët katolikë shkodranë, që është pikërisht nderimi i Nënës Hyjnore, Zojës së Këshillit të Mirë, pajtores qiellore të Shkodrës e Shqipërisë.

Lexoni dhe kete

GJAKMARRJA FENOMEN SHQETESUES NE LEZHE

Gjakmarrja vijon të mbetet fenomon shqetësues në të gjitha vendin. Sipas të dhënave zyrtare vetem …