Thursday , 23 February 2023

Shkoder,Mjeket serish ne proteste

Kauza vijon e bashke me te edhe protesta e bluzave te mardha. Edhe pas pezullimit per testimin e mjekeve bluzat e bardha e Shkoder kane dale ne proteste.Protesta e mjekeve ne Shkoder do te vijoje per tre dite me radhe. Ndersa ne fokus te kerkesave te tyre jane, testimi I paligjshem, kushtet e punes, medikamentet te cilat mungojne si dhe pajisjet neper reparte.Mjeket shprehense ne spitalin rfajonal te shkodres mungojne mjaft pajisje. Kjo i detyron pacientet qe ti drejtohen spitaleve private. Kjo nuk eshte aspak ne te mire te komunitetit, aq me pak kur flitet per me shume se 300 banore. Ne kete menyre duket se Spitali Rajonal Shkoder po humb shkelqimin dhe sherbimin e tij

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …