Thursday , 23 February 2023

SHKOLLA “ ARBEN BROCI” NE GJENDJE TE AMORTIZUAR

Edhe pse i eshte bere shume promocion arsimit profesional, kushtet e ketyre godinave jane ne gjendje te rënduar, pothuajse totalisht të amortizuara. Ne shkollen “ Arben Broci” jane rregjistrua mbi 240 nxenes por ka problem me ambjentet ku zhvillohen oret e mesimit, kete e pohon dhe drejtori i kesaj shkolle Lazer Kodra në një intervistë për televizionin Rozafa.

Sinkro….. Lazer KODRA Drejtor Shkolla Industriale “Arben Broci”

Kati i 3 i kesaj godine ka disa klasa te bllokuara si pasoje e mosnderhyrjes së organeve kompetente ndërsa ne disa klasa te tjera zhvillohet mësim edhe pse rrezikohet jeta e nxenesve cdo dite. Nderkohe godina tjeter e kësaj shkolle e cila eshte ndertuar prane shkolles ekzistuese “Arben Broci” akoma nuk eshte marrë në dorezim nga ana e bashkisë, pasi shkolla ka një sërë problemesh.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” Ă«shtĂ« festivali i parĂ« i skulpturave tĂ« artit nĂ« rĂ«rĂ«. …