Thursday , 23 February 2023

SHPËRNDARJA E SHPËRBLIMEVE TË PENSIONISTËVE

Prej disa ditësh në vendin tonë, ka nisur shpërndarja e shpërblimeve të pensionistëve. Drejtorja e Drejtorisë Rajonale të Sigurimeve Shoqërore Shkodër, Violeta Staka, thotë se deri sot janë shpërndarë 33 mijë e 700 bonuse në Shkodër.

Këto shpërblime mund të tërhiqen edhe në vitin e ardhshëm…

5 mijë lekë të reja është bonusi këtë vit për pensionistët në vendin tonë.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …