Saturday , 27 November 2021

SHQIPTARËT NË MAL TË ZI, FLET NIKOLLË CAMAJ

Nikollë Camaj, kryetari i lidhjes demokratike të shqiptarëve në Mal të Zi, u shpreh nga Shkodra se pozita e shqiptarëve nuk ka ndryshuar në Mal të Zi. Rruga jonë drejt Europës çalon theksoi Camaj.

Për Camaj, ‘Open Ballkan’ ngadalëson integrimin në Europë dhe bën një Serbi të fuqishme ekonomike.

Ndër të tjera, Camaj vlerësoi projektin për rrugën Shkodër – Ulqin.

Lexoni dhe kete

BERISHA: 11 DHJETORI DO TË JETË FILLIMI I REVOLUCIONIT PAQËSOR

Pavarësisht vendimit të Bashës për mbledhjen e Kuvendit më 18 dhjetor, Sali Berisha ka theksuar …