Thursday , 23 February 2023

SIGURIA USHQIMORE PRANË SHKOLLAVE NË LEZHË

Subjektet tregtare prane shkollave ne Lezhe po monitorohen per sigurine ushqimore, ndërsa nuk kanë munguar masat paralajmeruese qe Autoriteti Kombetar i Ushqimit ka dhene per to.

18 prej tyre do të mbahen në monitorim pasi kanë patur mangësi dhe problematika të tilla që duhen rregulluar. Diçka e tillë bëhet e ditur nga drejtori i AKU në Lezhë, Besmir Frroku, sipas te cilit aktualisht e gjithe vemendja eshte perqendruar tek keto subjekte, kuzhinat e çerdheve e kopeshteve si dhe tek kuzhinat e veçanta.

Për çdo rast janë marre mostrat e ushqimeve dhe janë derguar për analiza, ndërsa inspektimet kanë nisur që prej fillimit të shtatorit.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …