Thursday , 6 October 2022

SITUATA E ZJARREVE, MBLEDHJE NË PREFEKTURËN E SHKODRËS

Një analizë është zhvilluar këtë të marte për situatën e zjarreve në Prefekturën e Qarkut Shkodër. Në mbledhje u theksua se janë bërë dëme të konsiderueshme në pyje dhe kullota, ku edhe janë djegur 9 banesa të braktisura dhe 1 banesë ku jetonte 1 familje.

Në fjalën e saj, prefektja Majlinda Angoni tha se shumica e zjarreve kanë qenë të qëllimshme, por deri sot nuk kemi asnjë raportim për ndalim apo vënie para përgjegjësisë së zjarrvënieve të qëllimshme…

Në takim merrnin pjesë përfaqësues të institucioneve të ndryshme të Qarkut Shkodër.

Lexoni dhe kete

PROBLEMATIKAT NË RRUGËT E SHKODRËS NGA RESHJET E SHIUT

Teksa IGJEUM ka parashikuar që këtë javë territori të përballet me stuhi e reshje të …