SITUATA NË PD NË EMISIONIN “AUTOCHTHONOUS”

Partia Demokratike ndodhet në udhëkryq dhe duhet të rimëkëmbet ose të rithemelohet edhe njëherë, pasi menaxhimi saj gjatë këtyre viteve opozitarizmi ka qenë shumë i ulët.

Të ftuarit në studion e emisionit “Autochthonous” Qarshif Hoxha dhe Benjamin Nako anëtar të kryesisë së PD dhe themelues të strukturave të saj që në fillimet shprehet se është humbur boshti dhe kërkohet medoemos një kuvend që do bëjë të mundur nxjerrjen e PD nga gjumi letargjik…

Qarshif Hoxha ka qenë më i ashpër ndaj kryetarit aktual Lulzim Basha. Madje ai është shprehur se deri tani janë 5 persona që i ka premtuar se do i kandidoje për kryetar të Bashkisë Shkodër…

Situata brenda PD është e rëndë, ndërsa të ftuarit në emision u shprehen se i vetmi kuvend i ligjshëm është ai i 11 dhejtorit.

Lexoni dhe kete

ANËTARËSIMI I SHQIPËRISË NË BE

Kryetari i Komitetit të Jashtëm të Parlamentit Evropian, David Mcallister, u shpreh se Parlamenti Evropian …