Thursday , 23 February 2023

STUDENTËT DHE SFIDAT E TREGUT TË PUNËS NË RAJONIN E SHKODRËS

Një konferencë rajonale është zhvilluar këtë të premte në ambjentet e Universitetit të Shkodrës. Në fokus ishin studentët dhe sfidat e tregut të punës në rajonin e Shkodrës.

Në fjalën e saj, rektorja e Universitetit të Shkodrës, Suzana Golemi, tha se Universiteti i Shkodrës ka pasur një rol të rëndësishëm në formimin e brezave të rinj…

Në këtë konferencë merrnin pjesë pedagogë të Universitetit të Shkodrës, përfaqësues të drejtorisë arsimore Shkodër dhe të biznesve të ndryshme.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …