Tuesday , 16 August 2022

STUDENTJA BËN VAKSINËN NË DITËN E PARË TË VITIT TË RI AKADEMIK

Studentët pa kartën e vaksinës nuk janë lejuar të hyjnë në auditore të paktën në ditën e parë të vitit të ri akademik. Për këtë, u ushtruan kontrolle në hyrje të fakulteteve…

Ndërkohë, një studente kishte vendosur të bënte vaksinën në ditën e parë të vitit të ri akademik. Ajo thotë se ka shumë studentë të tjerë që nuk e kanë bërë vaksinën.

Këisoj, ky vit i ri akademik nis nën kushtet e pandemisë në vendin tonë.

Lexoni dhe kete

BABANI: SITUATA E ZJARREVE NË VAU I DEJËS E RËNDUAR

Kreu i Bashkisë Vau i Dejës, Mark Babani, ka folur për situatën e zjarreve pas …