Thursday , 23 February 2023

TAKIM NË REKTORATIN E UNIVERSITETIT TË SHKODRËS

Instituti i Zgjedhjeve në bashkëpunim me Qendrën Hapa të Lehtë Shkodër organizoi këtë të marte një takim me stafin akademik të Universitetit të Shkodrës.

Takimi vinte në kuadër të projektit “Rritja e cilësisë së përfaqësimit në organet e zgjedhura të pushtetit vendor”. Të pranishmit theksuan rëndësinë e ndërhyrjeve në legjislacion për të bërë të mundur rritjen e përfaqësimit të qytetarëve.

Takimi u zhvillua në ambjentet e rektoratit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …