Thursday , 23 February 2023

TAKSAT NE VELIPOJE, KONTROLLE ÇDO 5 DITE NE HOTELE

Bashkia Shkoder ka zgjedhur nje tjeter menyre per mbledhjen e takses se hotelit ne Velipoje. Kete vit sipas drejtorit te te ardhurave prane Bashkise Shkoder Blendi Gjylbegaj inspektoret kane ushtruar cdo 5 dite kontrolle ne hotele dhe ne kete menyre eshte mbledhur edhe taksa e bashkise, ne baze te te shtreterve te rezervuar.

 

Ndersa te ardhurat e 6 mujorit te pare kane kapur shifren 86%.

Problem ne mbledhjen e taksave mbetet ajo e iunfrastruktures ku sipas Gjylbegajt shkak jane dnertimet e reja dhe ato qe jane ne proces legalizimi

Lexoni dhe kete

11,493 BIZNESE TE VOGLA KALUAN NE TVSH, PA KOSTO

Administrata tatimore njofton se kalimi i biznesit tĂ« vogĂ«l nĂ« skemĂ«n e TVSH-sĂ« Ă«shtĂ« njĂ« …