Friday , 3 February 2023

TRAFIKIMI I QËNIEVE NJERËZORE NË QARKUN E SHKODRËS

Tetori shënohet edhe si muaji i sensibilizimit të trafikimit të qënieve njerëzore. Prefektja e Qarkut Shkodër, Majlinda Angoni, bëri me dije se në këtë qark janë 9 raste në prokurori në 2 vitet e fundit që po ndiqen për trafikim të qënieve njerëzore.

Angoni theksoi se problem mbetet komuniteti rom dhe egjiptian në pikat kufitare, duke qenë të rrezikuar nga ky fenomen…

Në këtë muaj janë organizuar një sërë aktivitetesh nga shkollat e Bashkisë Shkodër, ndërsa shërbimi social është fokusuar në ndihmë juridike, psikologjike dhe punësimi në 210 familje si kontigjent më në rrisk në bashkitë e Shkodrës, Vau i Dejës dhe Malësisë së Madhe.

Lexoni dhe kete

ZGJEDHJA E PRESIDENTIT TË RI NË MAL TË ZI

I rrëzuar në parlament, por me mandat teknik për këtë detyrë, kryeministri i Malit të …