Tuesday , 16 August 2022

“TRANSPORTI URBAN NË SHKODËR DREJT KAPITULLIMIT”

Që nga data 8 gusht, kur u organizua protesta për shërbimin e transportit urban, situata mbetet e njëjtë në Shkodër. Kjo pasi ka munguar mbështetja si nga bashkia ashtu edhe qeveria.

Shprehet kështu administratori i transportit urban në Shkodër, Melidion Dervishi.

Dervishi thotë se ka informalitet nga furgonat, ndërsa çmimet vazhdojnë e rriten. Sipas tij, ky sektor do të shkojë drejt kapitullimit dhe rrezikohet mbyllja totale e shërbimit urban.

Dervishi bën me dije se shpresa për një zgjidhje qendron tek degjesa publike që do mbahet me qytetarët në Këshillin Bashkiak Shkodër.

Lexoni dhe kete

BABANI: SITUATA E ZJARREVE NË VAU I DEJËS E RËNDUAR

Kreu i Bashkisë Vau i Dejës, Mark Babani, ka folur për situatën e zjarreve pas …