Thursday , 23 February 2023

TUKA: 655 BIZNESE TË VOGLA TË MBYLLURA NË SHKODËR NË VITIN 2021

Në vitin 2021 janë mbyllur rreth 655 biznese të vogla në Shkodër. Një shifër e tillë bëhet e ditur nga kryetari i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura Shqiptare, dega Shkodër, Albert Tuka.

Ai thotë se qeveria e harroi Shkodrën në pandemi dhe është qarku më i varfër në Shqipëri. Tuka parashikon se edhe viti 2022 do të jetë një vit i zymtë.

Tuka foli edhe për fiskalizimin, teksa theksoi se është kundërshtuar, sepse është një eksperiment i dështuar i qeverisë, ndërkohë bëri me dije se kërkojmë që fiskalizimi të shtyhet për 5 vite.

Ndër të tjera, Tuka i kërkon drejtorisë së tatimeve të mos fillojë gjobat ndaj bizneseve.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …