Tuesday , 26 October 2021

“TURBO SHOW” NE “MIGJENI” NGA SANDER RUÇI

Mjeshtri i madh Sander Ruçi vjen sërish me një spektakel të cilin e ka titulluar ” Turbo Show” me datën 19 në Teatrin ” Migjeni” mjeshtri i humorit do shfaqet per artedashesin Shkodran. Në një konferëncë për media pak para premierës e cila do shfaqet për dy netë me radhe Ruçi shfaqet me dy artitë të rinjë. Ai tregon edhe risitë e këtij spektakli dhe ato që do jenë përmbajtja e tij.

Ruci shton se pavarësisht se jeton mes Shkodrës dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës është spketatori Shkodranë që e nxit të vij së paku një herë në vit me një spektakël të tillë.

Ndërsa vetë artistët e rinjë pjesmarrës shprehen të kënaqur që janë pjesë e këtij spektakli.

Spektakli “Turbo Show” i Mjeshtrit të Madh Sander Ruçi sjell për artë dashësin tema nga më të ndryshme të cilat prekin drejtë për së drejti shoqërinë tonë, sic është integrimi europian, LGBT-is, e shumë tema tjera të cilat do zbulohen me datën 19 dhe me 20 shtator në Teatrin ” Migjeni”.

Lexoni dhe kete

“GISHTËZAT”, SHFAQJE PËR FËMIJË NË AMBIENT TË HAPUR

E kishin përgatitur shfaqjen që të jepet në teatrin “Migjeni”, një shfaqje për fëmijë, me …