Friday , 3 February 2023

UJI I PIJSHËM I NDOTUR, BANORËT E POSTRIBËS SËRISH NË PROTESTË

Banorët e Postribës në Bashkinë Shkodër kanë dalë përsëri në protestë për ujin e pijshëm që u vjen i ndotur në banesa. Ato thonë se po helmohen nga ky ujë dhe i bëjnë thirrje institucioneve të zgjidhin këtë problematikë.

Madje, as SPAK nuk u’a ka zgjidhur “hallin” e tyre dhe për këtë banorët bëjnë thirrje që mos paguhen faturat e ujit të pijshëm në këtë zonë.

Banorët e Postribës përballen me këtë problematikë prej 4 vitesh, pavarësisht ankesave dhe protestave të tyre.

Lexoni dhe kete

ZGJEDHJA E PRESIDENTIT TË RI NË MAL TË ZI

I rrëzuar në parlament, por me mandat teknik për këtë detyrë, kryeministri i Malit të …