Thursday , 23 February 2023

UJI I PIJSHËM NË POSTRIBË I NDOTUR, ANKOHEN BANORËT

Banorët e disa fshatrave të njësisë administrative Postribë të Bashkisë Shkodër përballen me problematikën e ujit të pijshëm. Sa herë ka reshje shiu, uji që vjen në banesat e tyre është i ndotur.

Për këtë, banorët ankohen duke kërkuar një zgjidhje. Ato thonë se i paguajnë rregullisht faturat e ujit, ndërkohë që uji nuk mund të përdoret.

Banorët kanë paralajmëruar një protestë të mërkurën në ora 10:00, tek Ura e Mesit.

Banorët kërkojnë një zgjidhje, pasi është një situatë që përsëritet prej 2 vitesh.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …