Wednesday , 29 June 2022

ULET MESATARJA PËR DEGËT E MËSUESISË, NGA 7.5 NË 6.5

Pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave, ministrja e Arsimit Evis Kushi, tha se është ulur tashmë mesatarja për tu futur në degët e mësuesisë. Kështu, në fakultet mund të futen edhe ato me mesataren 6.5 për shkak se nuk ka studentë që regjistrohen për këto programe.

Ka qenë edhe një shqetësim nga universitetet numri i regjistrimeve theksoi ministrja Kushi.

Ndër të tjera, ministrja tha se është një ndryshim që e kemi dakordësuar dhe me vetë universitetet dhe presim që në vitin e ardhshëm, numri i regjistrimeve të jetë më i lartë.

Lexoni dhe kete

‘SEMUNDJA’ SHKATERRON ULLINJTE NE LEZHE

Qindra rrënjë ullinj janë shkatërruar në Spiten të Lezhës nga një sëmundje e rrallë e …