Thursday , 23 February 2023

Ulqin, banoret: Po mbijetojme me veshtiresi!

Kriza ekonomike ka ndikuar tek qytetaret e Ulqinit teksa theksojne se jetesa ka ardhur duke u veshtiresuar ndersa evidentojne faktin se nuk arrijn ti prballojne shpenzimet mujore, t tatimeve, shpenzimeve komunale faturat, kredit apo edhe qirat. Sipas banoreve te Ulqinit veshtire se mund t jetohet me rrogat minimale t cilat i marrin m shum se gjysma e ksaj populate.

Paga mesatare pa taksa dhe kontribute n nivel t Malit t Zi ,pr njmbdhjet muajt e par t vitit 2014 ka qen 476, euro ndrkaq paga mesatare pr t punsuarit n komunn e Ulqinit sht ndr m t voglat n Mal t Zi 382,30 euro.Vlera totale e e shports minimale t konsumit pr nntor t vitit 2014 qndron 798,5 euro.

Lexoni dhe kete

NË MAL TË ZI “KRISJE” BRENDA SHUMICES

Është konstituar parlamenti i ri i Malit të Zi ku për herë të parë Millo …