Thursday , 23 February 2023

Ulqin, rikonstruksioni rrugeve!

Javn e ardhshme do t filloj rikonstruktimi i pjess s dmtuar t rrugs Ulqin – Tivar n fshatin Krru,- deklaroi sekretari pr veprimtari komunale ne Ulqin Avdullah Dervishi. Punimet do ti kryej nje kompani nga Podgoricandrsa investimet i mbulon Drejtoria pr komunikacionin e Malit t Zi, te cilat kapin koston e rreth 500 mij euro. Ndrkoh s shpejti do hapet tenderi pr rikonstruktimin edhe t disa rrugve n zonn e qytetit.

N shtator sipas fjalve t sekretarit Dervishi pas proceduarve q duhet kaluar, do t filloj edhe rikonstruktimi i kalldrmit n qytetin e vjetr t kalas, ku do t investohen rreth 200 mij euro.

Nga ana tjeter shpresohet qe ndrhyrjet n infrastrukturn rrugore t prfundojn para fillimit t sezonit turistik.

Lexoni dhe kete

NË MAL TË ZI “KRISJE” BRENDA SHUMICES

Është konstituar parlamenti i ri i Malit të Zi ku për herë të parë Millo …