Thursday , 23 February 2023

Ura e vjeter e Bunes drejt degradimit!

Ura e vjeter e Bunes cdo dite po shkaterrrohet,dhe askush nuk nderhyn per ta frenuar kete shkaterrim, ndonese eshte nje monument me vlera historike dhe arkitekturore. Me perjashtim te mediave dhe qytetarve, asnje nga institucionet qofshin vendore qofshin qendrore, nuk e ka ngritur zerin ruajtjen e kesaj ure.

 

Me ndrtimin e urs s re mbi lumin Buna prej 4 vitesh ura e vjeter e sht e mbyllur pr kalimin e automjeteve, per ta lene te lire vetm pr kmbsort. Por kjo nuk do te thote aspak qe te lihet e lire edhe per tu shkaterruar, perkundrazi, eshte kerkuar dhe kerkohet nje nderhyrje menjehershme riparimin dhe ruajtjen e saj.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …