Monday , 20 February 2023

USH, CEREMONIA E DIPLOMIMIT PËR VITIN AKADEMIK 2021-2022

Universiteti i Shkodrës ka organizuar këtë të hënë ceremoninë e diplomimit për vitin akademik 2021-2022. Në fjalën e saj, rektorja Suzana Golemi tha se historia e Universitetit të Shkodrës është shembulli i zhvillimit të një institucioni model në fushën e arsimit të lartë në Shqipëri…

Në këtë ceremoni merrnin pjesë edhe drejtues të institucioneve të rëndësishme në Shkodër…

Ceremonia u organizua në pallatin e sportit “Qazim Dervishi”.

Lexoni dhe kete

“MIRËNJOHJE” PËR KONTRIBUTIN SI FUTBOLLIST I VLLAZNISË

“Mirënjohje” për kontributin e dhënë si futbollist i formacionit titullar të Vllaznisë kampione dhe fituese …