Tuesday , 16 August 2022

“VAKSINAT I KEMI BËRË SEPSE DUHET!”

Jemi vaksinuar sepse duhet te vijojme mesimin, perndryshe nuk do ishim vaksinuar. Kjo eshte shpjegimi qe japin studentet e Universitetit “Luigj Gurakuqi” te Shkodres rreth vaksinimit.

Ndersa japin te kuptojne se vaksinimi i detyruar ka shtyre keta te fundit te vaksinohen…

1000 studente ne Universitetin “Luigj Gurakuqi” te Shkodres jane regjistruar ne vit te pare, ndersa ky universitet numeron 11 mije studente.

Nga ana tjeter, mesohet se 30% e studenteve jane vaksinuar me dozen e pare dhe rreth 5% me dy dozat.

Lexoni dhe kete

BABANI: SITUATA E ZJARREVE NË VAU I DEJËS E RËNDUAR

Kreu i Bashkisë Vau i Dejës, Mark Babani, ka folur për situatën e zjarreve pas …