Thursday , 23 February 2023

VAKSINIMI MASIV NË SHKODËR

Vijon vaksinimi masiv i qytetarëve në Shkodër. Aktualisht po vaksinohen 70 vjecaret në qëndren e vaksinimit masiv.

Ata shprehen se janë të kënaqur që kanë arritur të marrin vaksinen dhe të dalin lirshëm në qytet…

Deri tani janë vaksinuar rreth 1200 qytetar të Shkodrës me vaksinen kineze Sinovac.

Ndërsa po vijon me vaksinimin e te moshuareve mbi moshen 85 vjec ne qëndrat shendetesore.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …