Friday , 22 October 2021

VAZHDON PREJ 3 MUAJSH DJEGIA TE VARREZAT E DËSHMORËVE

Ka mbi tre muaj që situata në bregun e Lumit Kir në afërsi të varrezave të Dëshmorëve është alarmante.

Plehrat të cilat janë depozituar aty për dekada tashmë kanë filluar të digjen, ndërsa ende nuk ka reagim të institucioneve…

3 muaj është e njëjta situatë e cila nuk njeh zgjidhje.

Nga ana tjetër Bashkia Shkodër herë pas here dërgon zjarrfikëse për të shuar zjarrin dhe vetëm kaq.

Nga ana tjetër, duhet një projekt serioz që do zgjidh përfundimisht këtë situatë. Në këtë zonë ndodehen mbetje kancerogjene të cilat digjen dhe i gjithë tymi futet në shtëpitë e banorëve të Bashkisë Shkodër.

Lexoni dhe kete

“TRANSPORTI URBAN NË SHKODËR DREJT KAPITULLIMIT”

Që nga data 8 gusht, kur u organizua protesta për shërbimin e transportit urban, situata …