Thursday , 23 February 2023

VERIFIKIM PER PERSONAT QE MARRIN NDIHME EKONOMIKE

Personat me aftesi te kufizuara e kane te veshtire te punesohen pasi tregu nuk ofron shume mundesi , por Zv/ministria e Mireqenies Sociale dhe Rinis, Bardhylka Kospiri eshte shprehur se eshte duke u organizuar nje reforme e cila do te ndihmoje personat me aftesi te kufizuar per tu punesuar.Zv/Ministra ka folur dhe per verifikimin e te gjithe personave qe marrin ndihmen ekonomike nese jane perfitues te rregjullt apo jo.Do te shlyhen te gjitha borxhe qe shteti I ka personave me aftesi te kufizuar, ky eshte shtatori I pare qe nuk do te kete asnje munges ne pages te personave me aftesi te kufizuar eshte shprehur zv/ministria Kospiri

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …