Thursday , 23 February 2023

VESHTIRESI PER BANORET E PREKUR NGA TERMETI NE KURBIN

3 muaj pas tërmetit të 26 nëntorit, situata për banoret e prekur në zonen e Kurbinit vijon të mbetet e vështire. Problematika ma e madhe paraqitet në fshatra, ku pas dëmtimit të shtëpive dhjetra familje kanë si strehe çadrat.

Banoret tregojnë veshtiresitë që hasin duke jetuar në çadra, por edhe borokracitë e intitucioneve që sipas tyre nuk ju kanë ardhur aspak në ndihmë për tju krijuar lehtësira me qëllim që të përfitojnë nga programet e rindërtimit.

Tërmeti i nëntorit ka dëmtuar qindra banesa në Bashkinë e Kurbinit, duke lënë të pastrehe qindra banor të kësaj zone.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …