Thursday , 23 February 2023

VIRUSI, EDI RAMA PARALAJMËRON QYTETARËT

Kryeministri Edi Rama ka bërë me dije se vendi duhet të përgatitet për një valë të re të COVID për shkak të përhapjes së variantit Omicron.

Duke përmendur vendimet e marra nga shumë vende për mbylljen, Rama theksoi se nuk do të ketë ngutje për një vendim të tillë edhe në vendin tonë, por shtoi se disa masa do të duhen rimarrë.

Vaksinimi ecën, por jo ashtu siç do të duhej shtoi Rama.

Rama komentoi edhe çështje të tjera në këtë dalje të fundit për mediat për këtë vit.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …