Thursday , 23 February 2023

VITI 2016 PER DREJTORINE RAJONALE TATIMORE SHKODER

Drejtoria Rajonale Tatimore Shkoder e ka mbyllur me rezultat pozitiv vitin 2016. Nje fakt i tille u pohua nga vete drejtori i ketij insitucioni, Hysen Hysaj. Hysaj tha se realizimi i planit ka qene ne masen 103% dhe po te krahasohet me te njejten periudhe te nje viti me pare ka pasur nje rritje prej 14%.

Hysaj beri te ditur se rritjen me te madhe e ka pasur TVSH-ja dhe Tatim-Fitimi, ndersa foli edhe per komunikimin me bizneset.

Persa i perket vitit 2017-te, kreu i Drejtorise Rajonale Tatimore Shkoder tha se nje risi per kete vit eshte bashkepunimi me bizneset, pra komunikimi dhe marredheniet me to, ne menyre qe ti vihet ne ndihme cdo lloj biznesi.

Lexoni dhe kete

11,493 BIZNESE TE VOGLA KALUAN NE TVSH, PA KOSTO

Administrata tatimore njofton se kalimi i biznesit të vogël në skemën e TVSH-së është një …