Tuesday , 16 August 2022

VITI I RI SHKOLLOR NË SHKODËR

Ashtu si në të gjithë vendin, edhe në Shkodër, këtë të hënë ka nisur viti i ri shkollor.

Drejtorja e Zyrës Vendore të Arsimit Shkodër, Sindis Kopliku, ishte e pranishme në këtë ditë të parë në shkollën “Dëshmorët e Prishtinës”.

Duke qenë se edhe ky vit nisi në kushtet e pandemisë, Kopliku tha se 93% e mësuesve në Shkodër janë të vaksinuar, ndërsa mësimi do të jetë me skenare në shkollat në qytet.

Ndër të tjera, Kopliku theksoi se të gjitha shkollat i plotësojnë kushtet higjeno-sanitare.

Lexoni dhe kete

BABANI: SITUATA E ZJARREVE NË VAU I DEJËS E RËNDUAR

Kreu i Bashkisë Vau i Dejës, Mark Babani, ka folur për situatën e zjarreve pas …